O nama

,,Enterijer Kojić” zszr osnovana je još davne 1971. godine u mjestu Vakuf u neposrednoj blizini Lopara. Firma je tada nosila naziv ,,Stolarska radnja Kojić”, a 2009. godine preimenovana je u ,,Enterijer Kojić”. Preduzeće je osnovano kao porodična firma i od samog početka nastoji da održi visok nivo kvaliteta svojih proizvoda.


U skladu sa zahtjevima tržišta i povećanim obimom proizvodnje radnja je 2015. godine prerasla u društvo sa ograničenom odgovornošću.
Osnovna djelatnost je proizvodnja proizvoda od drveta, a poseban akcenat se stavlja na izradu proizvoda namjenjenih opremanju enterijera. Proizvodi se izrađuju od najkvalitetnijih vrsta drveta, oplemenjene iverice, medijapana.


Na početku poslovanja preduzeće je nudilo manji broj artikala iz svog proizvodnog programa, da bi danas sa ponosom moglo da predstavi široku paletu svojih proizvoda. Preduzeće se bavi proizvodnjom vrata, prozora, spavaćih soba, kuhinja, plakara, ogradica, stepeništa, stolova, stolica i drugih proizvoda po narudžbi.


2015. godine preduzeće je izvršilo laboratorijsko ispitivanje drvenog prozora i prozora drvo – aluminijum. Ispunivši potrebne standarde stvoreni su uslovi za CE označavanje prozora, što znači da je proizvod usaglašen sa evropskim zakonodavstvom i da je omogućen nesmetan promet na evropsko tržište.


Svoje proizvode, pored domaćeg tržišta, plasira i na tržište Švajcarske, Austije, Njemačke i druga područja širom Evrope.


Visok kvalitet proizvoda stvorio je povjerenje kod kupaca i obezbijedio kontinuiran rast tražnje za našim proizvodima. Preduzeće zapošljava dvadeset radnika koji nastoje da održe kvalitet proizvoda, a u isto vrijeme da svojim znanjem, iskustvom i kreativnošću unesu određene inovacije u poslovanje.


Osnovni cilj preduzeća je rast, razvoj, zadovoljenje raznovrsnih potreba kupaca i očuvanje njihovog povjerenja.